It get's bussy

B5!!!!
ME adore them! deras röster, DERAS EVERYTHING!
Kommer ihåg för två år sedan? jag ÄLSKADE dom såååå såå himmla mycket. haha, och speciellt BRYAN. My man babyy

Mina favoooooriter utav alla deras låtar!
LISTEN






Peace

show me how

HEY HEY HEY!
wad up peeps? i alla fall är det chill med moi! Sista dagen på lovet... De är fan redan slut för fuck, ORKAR verkligen INTE med skola imorgon!!! GUUD, vill inte tillbaka till de jeffffla rövhåll stället... MEN vad ska man göra? MAN är som sagt tvungen. hehe, önskar bara att det skulle vara litaaaa längre. Kanske en vecka till? Det är ju ändå påsklov snart, om 1 månad eller så? WELL... Har haft underbart roligt så, what else?
YES! TH blir det förmodligen på fredag, I HOPE! vill se dom såååååå såååå BADLY. Ska nu gå och titta vad jag ska weara tomorrow, hahah! Yes, jag tittar vad jag ska ha på mig till skolan VARJE kväll, heheh!
Peace

When i'm not with you...

HEEEEEEEEEY FOLKET!
Har haft det rätt chill här hemma idag. Litet kalas blev det för mandis som fyller 4 idag! skiiit kul var det faktiskt, hehe. Men annars har det inte hänt mycket... Inget att meddela till bloggen idag. Men ni får ha det feetttt
Peace

KC


Messcudi -
The hottest GEEK ever
Peace

Justin bieber ft Luda


Baby

Don't break the rules











JUSTE! Har glömt att säga, my hair. Ni ser säkert en förändring. YES! Har nya flätor, Gillar det inte så mycket.... men tiden kommer. Kommer att gilla det så smånigom. hehe. Min faster ifrån london har kommit hit! rolig att se henne faktiskt, har inte sett henne på nästan 3 år? Mycket. Hon ska i alla fall stanna här i en vecka eller så, så vi kommer att ha roligt tillsamman under tiden hon bor här hos moi.
Sitter helt ENSAM i mitt rum och lyssnar på härliga coooooola duden MESSCUDI. Kid named Cudi och lita blandade mixtapessss gjorda av han själv, yes. Men jag ska ta och glo på en film eller så, orkar inte med webbsites and stuff to day. sååå. IÄ'M OUT
Peace

shhhhh...




DOWN TOWN

Heey dudes!
viiiilken dag alltså! Fick vakna så jävligt tidigt för att dra ner till tjejmäsan, tycker inte att det var särskillt roligt detta året. Men alla uppträdanden var sjuuukt grymmma! I alla fall, vid tiden var tydligen ne-yo ute i triangel och minglade runt lita eller något? KAOS var det i där. Folk grätt och allt, like WHAT! men whatevor. En annan sak om det skulle varit kanye LIKSOM. DÅ DÅ , hade jag svimmat! HAHA Nejmen, ärligt jag hade svimmat. Drog vidare runt i stan och så med b and wikii! Då jag också prova den UNDERBART snygga jackan som ni ser på biderna! hehe. Se ya'll
Peace

WEST



MY kanye omari west
Peace                                             

SHAUN ROSS







The first male ALBINO model ever.
VERY VERY COOL DUDE!
Peace

Tell me something?









HEHEH.. Tog lita bilder tidigare. Inte mycket att göra här hemme, är med sis med varsin dator i rummet och lyssnar på två låtar samtidigt. Hush baby ifrån hennes dator and ink my whole body ifrån min yes! Idag var det sista skol dagen innan de underbara lovet som kommer nästa vecka. Okej, har ÄNDÅ mycket plugg att göra. Fransk prov snart, no projekt( STORT MEGA STORT PROJEKT ÄNDÅ TILLS SIST VECKAN AV 9;AN) hehe.. KANSKE mer som jag har glömt? vem vet.... Men, var på stan idag med mami och tittade runt lita och så. Fick med mig hem ett par spets leggings, samt vanliga svarta och ljusgråa leggs.
Ska checka film nu och äta gott gott
Peace


Teyana Taylor





COME HERE RUDE BOY ... heheh! Sitter och lyssnar på rude boy med rihanna, The video är bara tooooo FIRCE! Kom hem en halv timnme sen och har inget för mig... Har skiit mycket läxor till imorgon som jag inte kan göra. FÖR ATT min väska+ jympapåse är kvar i skolan! YES. Vi var på studiebesök efter lunch. Vi gick till : RÖDA KORSET hus? MYCKET MYCKET intressant! WOOOW, ska gå och gymma med mami nu. vi ses
Peace

NEVER MIND...?


heeey peeps.
Sitter här i rummet med sis och hjälper henne lita med läxor yeees. Inte sårskillt kul hehe. Varit på träning idag som ni då vet, var inte så mycket vi gjorde, gick igenom dansen bara några gånger. Fast nästa vecka kommer vi att få vara med på tjejmässan och lära ut dansen vi har lärt oss. Och workshop blir det under veckan också!
Klockan närmar sig 11 och jag är trött som faaan! Lägger mig för sent alltså! Not good.. Ska bättra mig, kan inte fortsätta såhär. Och sedan vakna halv 8 och göra mig klar på typ, en kvart? hehe...  ska bara fixa till här i mitt lilla stökiga rum and then i'm off to bed baby.
Peace


Diggy simmons


A star is born REMIX
Peace

i lost my soul...






Linne RUN DMC BABY leggins GINA

HEYHEYHEY!
kom hem några minuter sen och måste nu springa till bussen för att kunna hinna till träningen! sååå
Peace

Snopp Dogg


I wanna rock

siiiick! Älskar dansarna. The rangers grymma som vanligt, and the girls. DOPE DOPE! the B-boys, Quest crew ska man ju inte snacka om!

mrs west is in the building hundred on a trillion










Tee MICHEAL FOREVER LOVE långarmad under HM jeans BB

hey hey hey.
lita underbara bilder på moi and my friends innan vi skulle börja dansa i dag efter skolan. Är med i en liten dans gala på min skola, som kommer att vara en riktig competition. sjuuukt kul kommer det att bli... Fast det är lita problem med hur vi ska göra med alla våra danser och musiken and skiiieeeat. Det är juu månader tills galan är, nämligen i maj, den månad jag fyller år. hehe. skiiit.... Nu längtar jag bara tills jag fyller år!!! GUUUUHS. haha. åååh, då är det sommar och man behöver inte ha på sig värsta kläderna på sig! Får inte längta.. INTE ÄN!
Sitter här med sis och kollar på blogg and litsening to some musica. Ska nu titta på någon film online on the dator. sååå I will se y'all later dudes.
Peace

Utkast: Feb. 11, 2010

HEY HEY HEY!

Nationella OVER AND DONE!!!! Satt i klassrummet i 3 timmar, tog inte ens ett enda toa besök. NEJ. haha, tog med mig varm oboy och allt . Fast drack inte så mycket ur den heller. Vi hade 4 kategorier att välja mellan, och jag tog en kategori som handlde om varför männniskor dömde folk om dom såg ut som en bög, homo, invandrare osv.. YES. Skrev faktiskt väldigt mycket. 3 heeeeela sidor med en halv A4, HEHE. Hoppas att jag får MVG?!!! Sitter hemma hos mickaela BAJSEN nu jaaauu. Ses dudes
Peace

I feel like DYING...




SWEAT HM SHIRT NY AND WATCH UR&PENN

Heeeeey. Idag har det varit en rätt så kul dag i skolan faktiskt... FAST det blir det inte imorgon, för att då är det FUCKIN nationella prov i svenska del C- Uppsats. Jag orkar vekligen inte ha det imorgon... Kommer somna på plats! Och det är i 3 hela timmar.... Men kommer att skriva så mycket och så bra och så utförligt som jag bara kan!!!!
höhö. Orkar inte tänka på det... Inte ÄN! Har chillat mycket nu efter skolan bara varit hemma och suttit vid datorn, webbat med nördarna ifrån klassen i många timmar. haha skiit kul. Ska dra och ducsha just nu AND THEN läsa ur när jag hör din röst=)
Peace

JEREMY SCOTT'S!!




ADIDAS ORIGINALS JEREMY SCOTT WINGS
uuuuuuuue! Dessa sneak's är så UNBELIEVABLE hoooooooooot. VILL HA DOM NOOOOOOW, please?=)=) Nejmen ärligt. Har längtat för dessa skor attt komma ut i affärer, och så nu finns dom actually att köpa på hemsidan; caliroots.com YEES - FINNS även i vit. Fast me like them in colour
Peace

Lil Weeeeeeeezy F BABY



Me and my drank

ENGLISH INLÄGG... höhö?

Heeeey blog!
Sitting here in the kitchen with the laptop as usual! hehe.. Just got home from the training. Lots of fun, i think i would start dancehall actually=) really fuuuuun, yes yes.. I'm eating right now and soon, when i finish i'm going to start doing some MORE homework... BUHU. AND yeah, nationall test tomorrow. The first... WOOOW. SO EXCITED!
peace


pussy.money.weed

Ny header som ni kan se är den snygg? me like.. kanske bytar bilder senare när jag har tagit några nya, höhöhö.










 +


Linnet jag köpte idag, som i loooooooove looove loooove! RUN D.M.C för faaaan ju. yee. Har suttit och fixad headern i åååår nu. Ska stänga av datorn och titta på spiderman, om de inte redan är slut..
Peace

Everywhere















Lita stuff that i like! ÄLSKAR klockorna. dödligt till sommaren, right?
Ska nu dra ner till stan med vanessa för en liten runda.. Orkar inte ruttna här hemma på en lördag, nejnej. Vi ses
Peace

GOOD MORNING

GODMORGON PEEPS!
Här sitter jag i mitt rum helt död. Vaknade för någon halv timma sen och så klart slår jag på datorn först. höhö! Nää skoja, har faktiskt käkat lita frull frull och hunnit titta på so you think you can dance top 10 preformences på tv också så. Somna VÄLDIGT sent inatt, och vaknar ändå såhär tidigt... HM. Wierd, brukar aldrig hända? Tror inte att det blir något speciellt att göre idag... tror att jag ska börja lita med de projekt arbeten jag har i skolan, som är om naturkatastrofer. YES. Ska ta och fixa till här i mitt rum först så..
Peace

DREEZY WEEZY SLIM SHADY YEEZY?



DETTA ÄR EN VÄLDIGT MIND BLOOOOWING PREFORMENCE. På något sätt bara helt unforgettable. Framträdandet är ifrån GRAMMY'S -10, SOM my man tydligen var PORTAD ifrån...? ALLTSÅ människor är dumma, han skulle inte gjort något som han gjorde på ema? HAN har lärt sig sin lesson peeeeps. GUUUD. SLUTA PORTA MIN SUCCESFULLLA UNDERBART SNYGGA MAN IFRÅN GALOR OCH LIKNANDE... HAITI t.ex.. Han var PORTAD ifrån de dära programet om händelsen som visades på olika kanaler på tv lita senare förra månaden.
Peace

RSS 2.0