Roskilde festivalen?...


Me love! Kanye west
Lakisha

Knock you down


keri hilson ft. kanye west and neyo
Rafia

My'n!

ALLTSÅ NEEJ!
Guuud killmee!
i can't stand these sneakers!

They are fuckin' GORGEOUS

This is LAKISHA !
Peace


The first day of prao and the first day of tasting BN

2 DAYS AGO

The new mall

Dudes! Har ni varit inne på the "mall"!? Det är så så stort, packat med people. Man kan för faan inte ens röra sig när man är där..? Var där igår med sis and her friend! kulkul. Köpte lita new stuuuf u know! spenderade tuup hela dagen där nere;OO siiick! Men men idag så åkte man ditt igen med sin mom and homie! Köpte sum stuff, again =) höhö
It was cool ! Senare på dagen var det inte så mycket att göra ... ? chilla, Njuta av sin framgång. Nej men .. hallå! I forgot att man ska på prao tomorrow! Maan, orkar verkligen inte... ! Bättre än skolan iallafall! ska gå och sova lita nu ! It's almost 12 o'clock! Okay dudes! get some sleep now!
Peace/ Lakisha

The sky might fall..?

hala dudes! Idag så har det varit en sådan seg dag... Har vaknat tidigt ( som vanligt) men idag var det för för tidigt tror jag ? Det var skolan as usual. Sista veckan / dagen för mig. Eftersom jag ska på prao nu under 2 långa veckor och sedan en vecka påsklov direkt efter. Cool huh!?!  Ska praoa i Hansa på ett Cafe´. Ska bli så kul att få "jobba" för första gången!=) Men men .... Nu idag så var min mamma ute i stan med sin vännina, och jag hade sett i tidningen att de fanns S-Jackor för inte så dåligt pris faktist som min mamma faktist gick och köpte till mig utan att jag visste om det ! she could actually read my thoughts, för jag ville verkligen ha en S-Jacka so Badly! Nu ska man gå och käka lita gottgott and glo some TV okaaaayy! Ha de dudes!
Peace / Lakisha

Friday dudes

Då sitter man i soffan inne i vardagsrummet med lakisha bredvid mig och ser på Baldwin Hills.
Vet inte riktigt vad jag kommer att hitta på framöver denna fredag, tror at det blir en hemmakväll tonight!
Rafia


Vår , eller?

Är detta ett tecken på att våren har kommit? Klart det är !=) Våren är häääääär! Jätte härligt nu när det är lite varmt iallafall. Här i Malmö har det varit soligt hela dagen lång, folk går utan jacka, men men ... 
Idag så har man ju varit i skolan. Hade sovmorgon , så hade tänkt skriva ett inlägg men tiden gick...
Det var somvanligt en lång dag i skolan, med tråkiga lektioner som man nästan somnade på. Men nu är man här sittande vid datorn och lyssnar på Walkin' on the moon. En bra låt de ! Men nu ska man gå till rummet och göra läxor, här faktist prov imorgon.
Peace / Lakisha

I'll return the favor.



tisha- hm
ballerinakjol- hm
glanstights- gina
skor- dinsko
skinnpaj- hm
Rafia


i know i'm crazy but what's wrong with you?



the dream- what's wrong with you
Rafia

Äntligen en blogg!

Hejsan kära bloggare!=)
Jag och min syster har skaffat oss en blogg tillsammans , dayNnight som ni ser. Min syster har redan en egen blogg, Rafia.blogg.se som ni kan klicka på då och då=) Det kommer att skrivas om livet, kändisar, mode(såklart) och andra saker. så ni får väl titta in då och då och se vad vi har skrivit! do not forget! 
Peace / Lakisha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0