MOVING

Heey alla! som ni kanske ser, denna månaden är speciell. exakt 1 år sedan jag starta bloggen här på blogg.se och efter 1 år bytar jag site. Jag har flyttat och skapat en heeelt ny fresh blog på; BLOGSPOT!
Mina läsare everyone, GO AND FOLLOW ME ON MY NEW BLOG
Igobythenamelakisha.blogspot.com
Peace

ANSWER

Postat av: azra
alå, saken är den du har så jävla fint hår, och om jag ha uppfattat saken rätt har du flätat dina flätor som du hade förut själv, ellerhur? det jag ville komma till hur blir det så fint vågit när du har tagit ur dom, tänkte bara när man tar ut vanliga små flätor blir det aldrig sånt vågit. hade vart fint om du kunde berätta elr visa hur du gör :)


Hey azra, Tackar tackar!:D Jag har faktiskt inte gjort mina flätor själv. Det är någon som gör det åt mig, alltså att jag går till en salong. Fast denna gången gjorde min faster det åt mig. Håret jag använder är redan lockigt som jag flätar med, så jag har nytt hår(detta är inte likadant som det jag hade innan) över mitt vanliga hår, som är kort. Så att jag har de lockiga, som inte är mitt. Så, håret blir inte vågigt när jag tar ut flätorna, utan det är det håret jag använder som redan är sådär. you get it? hehe. Så att jag använder nytt hår hela tiden jag flätar om mig, för att man kan inte använda samma igen, det blir liksom slitet och så. Hoppas att jag har förklarat det ordentligt och att du fick reda på det du ville veta, hehe!

young MONEY


Drop the world


Forever

Drop the world;
POWERFUL SONG. THE collabration, guuuush. I'm sooo in love, the lyrics, beat, collabration! THE BEST Och videon!! omg lil weezy f baby, sooooo BEAUTYFULLLL eminem toooo, HOT! I think maybe, att denna låten kommer bli, THE BEST COLLABRATION OF 2010, in my oppinoin!

Forever, Måste bara säga lite om denna låten. Jag vet inte vad det är med den som gör så att jag blir så attached to it och kan lyssna på den 24/7! Låten är som en STARK drog till mig alltså, texten är helt verklig liksom och jag blir heeeelt WOOOW av den... Gud. den låten är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå, THE BEST COLLABRATION OF 2009! INGEN ANNAN.
Peace

MAAAN, Y'ALL CLUELESS!
baseball jacket

some say i'm they favorit- hehe heeey dudes!
En riktigt chill dag idag, TRÖTT som fan är jag fortfarande, fastän jag vaknade runt 3? Ska sova snart, tor jag... Måste vila mig annars kommer jag inte hinna till stan imorgon... hmmm. Älskar min nya jacka! Kommer använda den rejälllt denna vår, skiiit snygg är den. BUT, there is one problem... IT'S a little bit big. Skulle behöva storleken S, då skulle den passa- SUPERBT. Den jag har här är i storleken M, får checka runt i stan nästa vecka och se om dom har fått in några nya så att jag kan exchange the size och börja använda den, annars får jag väl ha den sådär stor. WHATEVER.
Har spenderat hela dagen med mami i vardags och tittat på alla; 16 and pregnant avsnitten om de 7? tjejerna, över kul alltså. VARFÖR blir man gravid sådär tidigt, Okej de kanske ville ha barn, men ändå 16! Då har du inget liv ju, du kommer inte kunna göra de saker som du kanske gjorde för inte sådär längesen.. Hm. Tycker faktiskt synd om dom. Orka allll stress med att ha ett barn, fyyyyfaaaaan! haha. Nu blir det film peeps sedan sleepy time for me.
Peace

Young MONEY


Girl i got you


On fire

FYFAAAAN VAD JAG ÄLSKAR YOUNG MONEY!!!!!!
THEY ARE THE WORLDS FUCKIN' BEST

once apone a time, no one gave a fuck....YOUNG MULAH BABY
Bara haaaattttar att vakna upp på morgonen, GUSH!... Kommer för fan hella jeffla tiden FÖRSENT, ska bättra mig hehe. Måste! ye yes. Hade ett no arbete som jag redovisade idag med två andra klasskamarater om basiska ämen- Kemi? hahah, vet inte ens vilket ämne det är. But, WHATEVOR. Det gick i alla fall skiit bra! Vi klarade det SUPERBT, HEHE. Fick VG på arbetset jag hade gjort and stuff, Nöjd? Faktiskt, trodde att jag skulle få G- eller bara ett G. MEN MEN ... De var lita lågt att tänka så kanske.. Hm. Ska påbörja på mitt ANDRA, STORA no arbete som jag har nämnt tidigare, om naturkatastrofer- Turnado, jordbävningar och vulkanutbrott har jag som inriktning i arbetet. Och jag har inte börjat på ett skiiiit och texten om allt detta ska vara inne vecka 14.... Såååå, jag MÅSTE verkligen raska på och göra ett skiiit... Har ju annat att tänka på också. Fransk och so prov nästa vecka också... YEAH YEAH ,i have to deal with it.
Peace

Young MONEY


Roger that
Peace

RSS 2.0