HAPPY NEW YEAR

Godmorgon bloggen...
Är fortfarande sååå trött! Vill bara gå och lägga mig igen. Men det hinner jag inte. Måste nämligen gå och äta frulle sedan fixa mig och sedan dra ner till vanesssa. Som jag tror är den mest lata människa jag känner? haha. Hoppas inte hon dödar mig.. Nejmen. Nyår är det ju efter tolv slaget idag, det är sjukt att detta året har gått så snabbt. Man har knappt hunnit göra ett skiiit så blir det helt plötsligt 2010! WIIIIERD! Jag ska nu lägga ifrån mig syster lap och äta lita FRULL FRULL
Peace

new dew






Peace

Jay-Z ft Mr. Hudson


young forever

JAKESULLY NEYTIRI






1; lita everything 2; the faaaat kids in BK=)=) 3; AVATARS- Jake sully, Neytiri

Jag har ÄNTLIGEN tittat på den efterlängtade filmen; AVATAR!
Jag säger bara ; ni som inte har sett den, GÅ OCH SE DEN!!! Filmen är mind blowing, jag trodde verkligen inte att den skulle vara såhär bra. Sis hade värsta turen och såg den igår kväll. jag som hade väntat så länge! Hon ville bara berätta allt om filmen till mig men ville ju såklart se det själv innan hon säger något... Men de höll sig inte länge förens hon började berätta några gerjer.... Jag som har jag försökt att få tag på biljetter i nästan en vecka nu och idag finallllly ser jag den. wiiiiiiie! Är väldigt trött och vill bara sova... Måste också vakna rätt så tidigt imorgon för att fixa håret. Ni kommer att få se resultat på de dudes, tomorrow!
Peace

they can't belive the way i do me






LINNE HOODIE HM JEANS NEW MONKI AND SNEAK'S ADIDAS

THIS and THAT






SWEAT HM (NEW) TAYLOR'S WITH FRANSBAG ZARA AND SKINNPAJ

HEEEY dude's!
fick vakna välddigt tidigt idag för att åka ner till entré spenderade halva förmiddagen där. Kul var de. hittade två perfekta jeans som är högmidjade och ett par efterlängtade skinnbyxor. Mycket lyckat köp=) Kommer visa bilder på them dudes.  Skulle ju se ; avatar idag. Jadå, då var det full bokat idag igen dådå... Jag fattar inte? De har varit så i 3 dagar nu!! döör, måste se filmen! Ska dra och käka något sedan blir det förmodligen någon film med familjen!
Peace

OMG

WOOOOW! Värsta stor rean är det i nästan alla äffarer här i malmö... Fast lita skräpigt är det faktiskt haha. Var i stan med mami och sis för någon dag sen och fick med mig hem en sjukt snygg skinnklänning som kommer wearas på nyår! Love it och some tees och en sweatshirt, Yeeas. Idag var man där igen fast handlade inget denna gången.. bara hjälpte friend med att handla stuff och sånt. Skulle faktiskt se ; avatar idga fast det var fuuulllll bokat ÖVERALLT! skiit denna film måste vara völdigt populär här i malmö.... Men ska se den nu idag så=) Hoppas bara att jag får tag på bra platser och inte längst fram eller något. Tittar på the arrivals på youtube just nu.. Och jag måste säga intressant äre.. Om ni inte viste så äre någon slags grupp där många rnb kändisar är med i. Som t.ex. min MAN! and jay, beyonce rihanna and många andra... Ska fortsätta att titta på detta nu, är ju bara på andra delen och det finns 50 st..
Peace

GET IT








TEE HM (NEW) SAMMET BB AND SNEAKS REEBOK WITH MY SKRUVÖRHÄNGEN

01:11

hahaahah! Sjukt... att jag fortfarande sitter uppe? Men whatever? Får väl blogga nu när jag är vaken and stuff
haa, jaaadå! Var i stan igår med vanessa gick runt och så och hittade den perfekta mobilen som en julklapp. en typ av blackberry om man säger så, som man fäller upp. sjuukt nice! Fick också hem en midjekjol och ett par fett coola örhängen ifrån ur&penn. Idag äre julafton dådå.. Helt vanligt ju? Kanske bara för mig men men ... Hoppas att alla får en riktigt härlig dag!!
Peace

Boy, you nasty






Ååååååh. I'm out of breath! Dessa dudes är liksom hoooot. Sjuuuukt grymma på att jerka, typ världsbäst på att jerka! I think. Och deras CLOTHES ska man ju inte snacka om. hm! Meeeee in loove!
Fyfan.
Kan ni tänka er ha en kille som är sååå grym på att jerka och som är såå snygg?!Som tex Ceejay, som jag totaallt älskar i denna gruppen(ps; han med glasögonen, vanliga dådå)! guuush säger jag bara
Peace

I put together pieces of my dream


I have a dream

Denna låten är powerful!  
Peace

I wish



collage ? sneak's Nike air and watch ur&penn

BRRBRBRBR...! haha. Idag tvingade mami mig att ta på mig min vinterjacka! åååh, ville verkligen inte ha på den jackan, men vad ska man göra? Får väl börja använda den istället för den tunna skinnpajen... haha. Det var faktiskt bra at hon gjorde det, tror att jag skulle blivit till is om jag inte hade gjort de hahah! Men gillar fortfarande inte att ha på mig VINTERJACKA! skiiit också dådå...
Kom in för någon timma sedan och hann faktiskt baka väldigt snabbt! I 20 minuter haha. Okej, gjorde bara kladdkaka, höhöhö. Det går väldigt snabbt att göra... För vissa! ha. Nu såå ska jag ta och titta på någon film med lillebror mandiiis! Vet inte vilken film än, men någon bra hoppas jag=)
Peace


Yeah yeah yeah

Heeey
Här sitter jag i vardagsrummet och väntar på min kusin att komma och hämta moi. HAHA, jag vill inte ta bussen själv till henne så hon kommer hem till mig först sedan sticker vi till henne. Vet ite riktigt vad vi kommer att hitta på förnågot... men maybe gå ut med visa?=) höhö. wwoow! Hon har kommit nu såå, seee yall later !
Peace

Julez santana ft Chris breezy


Back to the crib

19/12








Tee långarmad HM sneak's REEBOK watch UR&PENN

my side of style

Någon hade undrat om jag kunde ge lita tips om kläder och så. Och SÅKLART kan jag göra det! Så, här kommer jag skriva det jag tycker är snyggt and wearable!
1; det första måste nog vara tees! Jag älskar tees. Det är ett bra klädesplagg att ha, inom min del!
Tees passar till allt. OVERSIZE, or regular. Själv tycker jag att det ska vara med något hoot tryck på! och FÄRGAT!! Du kan ha det med ett par jeans instoppade som jag helst föredrar. Färgade jeans är ett +,  skinn byxor, med ett par tights kanske färgat där med. Eller vilka typer av byxor du har i gaderoben. Det behöver inte vara matci matchi Noo! det ska liksom vara omatchat, kanske något coolt mönster på tightsen eller med en kjol. Midje kjol skulle vara snyggt i vilken färg/ mönster som helst. Detta skulle passat till ett par sneaks's! Definitely. Byta ut till ett linne eller långarmad går lika grymt. Färgat eller mönstrigt! LIKE YOU WANT IT.

2; hoodies, collages, koftor. Ha till något av de som finns i gaderoben. Bara ett par tights eller ett par jeans. Hoodie and collage passar väldigt bra med jeans lita hängiga och med knästrummpor! Det är ju för kallt ute nu så med ett par tights under och bara stoppa på någon av det och det blir DOPE! Vanliga koftor kan man ju ha till om man har ett linne på sig., Då skulle en svart basic kofta fungera SNYYYGT!

3; Skjortor är ett av de snyggaste plagg! Där tycker jag att man kan ha de till ett par jeans as well, i stoppat så att de blir finare än att bara ha de hängande. Till ett par jeans shorts snyggt. Knyta det runt midjan och ha ett linne instoppt i shortsen! med ett par vanliga tights under eller bara ha det basict med ett par vanliga tights/färgade med ett par sneak's där med eller boots skulle vara snyggt

Om man vill vara lita finare, om man ska gå på fest kan man byta ut sneak's mot ett par klackar eller ha på sig sneaks om man vill. Snyggt så med! Matcha detta med smycken. Snygga ringar, armband. Nitarmband är väldigt snygg ska jag säga. Äger själv många sådana armband till skjortan. Fint halsband , örhängen till de coola teesen! Hoppas nu att my side of style inspererar er och att ni tycker det sulle vara något ni skulle tänka er att weara!?
Peace

Lakisha west












+ CHUCK TAYLORS Tights PALJETT

This is IT

wihoo!
SKOLAVSLUTNING IDAG!!! sjuuuukt jobbigt var det. Hade inte ätit frukost idag så allting blev liksom baajsigt. Kören fick sjunga för dom 4 arbetslagen i skolan, vilket var kul att göra för dom 2-3 första sedan började allt bli utmanade... Alla var heeeelt slut och orkade inget men vi KLAR DET! Oh happy day giiick såååå bra fast, mikarna fungerade inte som de skulle så man fick dela på de två mikar som fungerade hela tiden... Och det såg inte bra ut. Man rörde sig fran och tillbaka runt scenen hela tiden .... ha. Men det gick ju till slut.
Kom hem för nån timme sen och har äntligen fått någon mat i mig! Och lita varm oboy, hiihi. Kan inte fatta så mycket det snöar här i malmö! Vad faaan... VARFÖR?! Vill inte ha snö... Det är fööööör kallt. Hoppas att det går bort så snart som möjligt!!! haa. Senare på kvällen ska jag gå ut med lita folk, fast orkar i detta vädert, men what evoor? ha vet inte vad vi kommer att hitta på förnågot skiiit...
Peace

It's over and done!

Heelloo;D
Sitter här i vardagsrummet och tittar på lita tv med daddy något strange program... Hade volleybolltunering DIREKT när man kom till skolan idag, jäääte kul var det!!! G9 kämpade och var skiiiiit duktiga tycker jaaaaaag och vann 2 av 4 matcher. En match över E9 och den andra över lärarna! haa. Kan inte fatta det, im soooo happy. Vi var GREEAAT.
Fyyffan, AVSLUTNING imrogon dudes, har längtat och längtat i veckor för denna dag. fuuckk... BETYGEN får man också.... Måste måste få som jag önskat denne termin, höhö. I alla fall blir det loooov i 3 veckor därefter häärligt som faan. Sovmorgnar!!!!! Äntligen kan man sova huuur länge man än vill och orkar. Bajs härligt. Måste se vad jag hittar i baajs baajs gaderoben man har där i rummet dådå  tills imorgon. Tror noooog att det blir mina palejtt tights med en vitt tee?+ att en vän kommer och letar igenom något där aswell, =)
Peace


ASHISH ss2010










me HATE YOU!


OLD PIC LIC
ÅÅÅÅÅÅH! I HATE YOU SOOO SOOO SOO MUCH RIGHT NOW!!!!!!!!!!!
Har inget att säga.... Eller ju volleybolltunering tomorrow med alla 9:or i skolan. Feeeett kommer det att bli. Min klass kommer äga ut alla fööörfaan... SÄGER VI=)=)=)?? Man ska ha en bestämd klädsel och gissa vad vi valde, hahah! HELT SVARTA ska vi vara med en liten färg klick på huvudet eller någon annan stans, höhöhö. Ska spreja mitt hår GULD. HA Vill faaan inte förstöra mitt hår!! Tvättade de igår ju;O;O BAJSA. I alla fall, ska ta och sjunga littta baajs baajs=) Sedan vidare till med annat skiitt?
Peace

I'm talking about them happy DAYS!

KAN DEN NU! Yeeeas.
Kom nyss ut ur duschen, tvättade håret då det tog timmar innan man blev klar med det jaau. Ja, jag har ju suttit i mitt rum hela eller nästan helan dagen och övat på; OH HAPPY DAY. And i know it all, now!!!! Haappy happy,. Yeeas. Glott lita på Ugly betty också. Men vadfaaan har hänt med DHW ellr hur man förkortar det? Jag tror att jag har missat något avsnit eller så... Och då hade dom förmodligen förmedlat att säsongen var OVER... Sjunga lita till nu blir det sedan offff to bed dudes!
Peace


He TOLD me...




Långarmad sweat HM jeansleg BB TAYLOR'S and WESC
Peace


THANK GOD


Loook!
Direkt när jag slår på datorn och loggar in på msn, skriver en vän till mig om att KANYE och AMBER ska gifta sig!!! Fast hemligt.. Sjuuukt. Jag som alltid har velat de, hoppas att det blir av i alla fall. What do you think?
Peace


WILLIAMS





HOT OR NOT?

I like rollin' with friends!




Åhh, ENTLIGEN hemme måste jag bara få säga!!!! Ingen outfit today, ORKAR naadaa
Neej alltså. ÖVERDIRVET kallt är det ute, jag har ingen lust att ens gå ut en sekund ens... SIIIIIK. Pusta ut lita nu och göra baajs no läxa som måste in nu imorgon. Annars kan jag inte få ett betyg i biologi. kiss my ass alltså!!! Halv 7 blir det då till Bintti, öva på ; happy day tills på fredag. Hoppas att de går bra nu när jag är feeeett förkyld och allt ju??? Ska börja nu... Tiden rinner ju som vatten
Peace


KANYE OMARI WEST


WINTER? DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE

OMGGUUUSH!
sitter här i rummet. Vilket jag har gjort nu i några timmar eller så. Tänkte bara skriva lita till min läsare jaaauu!
Lov snart, Om drygt en vecka sådär jaap. Kan inte sluuuuta längta, shiiiet!=) Jaaa, har pumpat; BEDROCK i mina WESC nu heeela jeefffla dagen! sjuukt härlig ären. Och TYGA i videon dööööööödar bara allt ju, ooooor??! Har inte mycket att skriva här, mer än att min näsa snart kommer att döda mig!!!!!. HELP MEEEE. VARFÖR JAG, whyyy? Men i alla fall. ska nu gå av ifrån datorn... Orkar inte mera just nu. hihhihhöhhöhö. *
Peace 

i now am bad. i'm Michael Jackson BAD!

Jag känner mig sååååååååååååå hängig! FEEEEETTT förkyld är jag + min röst är ********************* jaaaaadååå!!! Och så ska man sjunga på avslutningen nu nästa vecka.... Får väl se hur det gåår??? SKIIIIIT.
I alla fall. Ska försöka ta mig igenom min snuviga baajs täppta näsa och skriva lita här.
Gårdagen var ju tillbringad med baajs människorna, hihih! Och vanessa sovde ju som sagt tidigare över. Vilket var sjuuuuuuuuuukt fuunnfuunn var de=)=)=)=)=)=)=)=)=)=) Hon gjorde ju också så att jag nästan dog... Inte roligt alls nej nej nej nej nej.... Men orkar inte mera... NÄSAN dööödar mig och rinner och rinner, höhöhöh. jaa, okej. Any great info that you dudes wanted to get???!! hahaha Nooo, don't think sååå. hahah=)=) Jag har så tråkigt att jag bara skrattar och skrattar ihjäl mig!!! YEEEAS. Let's not forget this hilarious video with rihanna, omg!! DÖÖÖR av flabb varenda gång jag ser denna video. hahha ÄLSAKR när han säger; MY NAME SHY RONNEY(med en sjuuukt rolig accent, som jag gör de i) hahhaha. LISTEN OKAAAY ?


Peace

Memories made in the COLDEST winter....







duuuuudes! BARA LITTA RANDOM PIC'S HÄR JAAAAU
sitter just nu i rummet med vanessa och lyssanr på musik FLABBAR IHJÄL OSS!!!!!!!!!!!
dagen idag har varit KYLIG! ute med många många i de bajsiga vädret. höhööh. sedan blev det arena där man såg BIG MACIN' dansa. SJUUUUKT BRA!!!!!!! and other's. Hade dock bara på mig min kavaj, de på bilderna med skinnpajen och mina BOOTS! Kanske därför jag dog hela dagen.... höhöhö. Orkade inte fota outfit today. Föör trööt.
Skriver mer imorgon, vi ska nu titta på : PARANORMAL ACTIVITY, Yeeeaas.
peace

Yeeeeeaas?

oooooooooomgggggggggggg, SISSTA PROVET VAR IDAG! NUUU ÄR DET INGA PROV ELLR LÄXOR FRAMÖVER, DIIIIEE SCHOOOL DIIEE

HÖHÖHHÖ. NI annar inte sååå HAPPY i am=) hihihhöhöh. Kom hem för några minuter sen. nu sitter jag i rummet och käkar glasssss, hihihi! suppper gott. Inte mycket att göra idag, slappa framför datorn. Titta film och så maaybe? Innan det blir det at åka ner till stan med mami, och handla and stufff. ORKAR inte fööörfaan. De össar ju kiss där ute!!!! skiiiit också.... Ha de bäst så länge. Skriver något något när jag är hemme igen.
Peace

ooh,i GUESS is my turn?


YOUNG MONEY
Peace

LAAALLAALA... no meaning?








shirt and sweatshirt HM taylor's and watch u&penn

Im so much FLYER







KIIIIIIIIIIIIIIL MEEEEEEEEEEEEEE OR WHAT?!


Bara för att jag är såååååå obsessed with SNEAKER'S! Så ska ni få höra på en riktigt feett låt som är ABOUT, SNEAK'S



don't be so PARANOID!








Tee forever MJ Halsduk gina ring HM Sametlegg bb and taylor's

Ingen tid alls, snabbt här bara!
Plugg nu om klimatmötet i CH tills imorgon baajs baajs.. Och no- prov om Ljud och ljus hööhö. skriver imorgon, OM jag hinner. Annars som other day?!
Peace


My man

04/12!









tee kofta(no arms) NEW halsduk Gina and Taylor's with my green watch

The pic's from yesterday that you guy's were waiting for!

Heey!
How you dudes doin'?! goood goood with mee. Vaknade kl 3 idag sjukt trött, gick och la mig kl 3-4 idag. Men men ... Vad ska man göra, HELG JU!!!! HÖHÖH Annars så har jag inte gjort så mycket idag förutom att bara glo på tv, datorn, hänge hemme med sis, som är always är såååå kul och gjort mycket.... Säger vi. Det var något program nu idag på kanal 3 om tjocka människor som är med i en tävling där man ska dance your ass off?! hahah. Har ALDRIG sett roligare program, hahah! Bra var det ju också ändå. Det går ut på att den som går ner mest under tävlingen vinner cash och gör sïg själv hälsosammare genom att ha gått ner much! ha.
Men nu sitter jag i mit rum, lonely... Ska ta och titta på mtv, MADE eftersom jag har tråkigt ju, och de är ett bra alternativ att titta på när man har de?!
Peace


somebody has to teach you!



BILDER PÅ HELA OUTFIT, TOMORROW!
Nya vantar. Luffarvantar, mee like and love!! Men Nää. Idag så var det ändå skola. BAJS SKIIIT! Efter det, stack man till stan med friends där jag handlade vantarna som sagt. =)=) luffade runt i några timmer, höhöhööh. Några. ha. Frös ihjäl miiig. skiit. iiiiisigggt kallt var det ute idag. HÅLLER NI MED MOI?!!! Det måste ni annars ja,då är ni inte människor i mina ÖGON. JAAAADÅ! Klocka är just nu 00:17 när jag skriver, fast lita senare efter jag blir klar med everythaaan'. Byta om och sedan titta på mtv shows like usual. Tips; TITTA på MADE om ni någonsin har tråkigt och vill hitta på något att göra. MADE. MADE. hahha!
Peace


teach U a lesson

HATE?






Tee NY skirt(dragkedja där bak!!!) GINA
BAAJSBILDER, BAD KVALITE. BAAAAD. Får ta och börja fota outfits lita oftare med kameran...
Brunnit i skolan, idag igeeeeen! hade TVÅ jjävla lektioner. Sedan sluut för dagen vid 12. härligt härligt. Stannade kvar med några i klassen för att fortsätta med våra arbeten på syslöjd, höhöhö! SÅ har varit hemme länge nu juu. Sedan 2222, under den tid var de. DATORN. där jag bara samlade ihop alla mina KANYE- AMBER PIC'S! ÅÅÅÅH.
Peace

shake it like milkshake








sweat? Jeansvest MQ jeans leg BB with socks and my convas (NOT ON PIIIIIC)

HEEEY
Skola today. After, town with firend, köpte en blå halsduk and ett nytt svart lack nagellack. Neeeeeeded Baadly. Hade ju fransk prov idag. jaa, jag gjorde i alla fall allt på g delen och vissa saker på vg/mvg.Satsar bara på g så. Blir glad om jag får de och inte mindre. höhöhöhö!
Matte dags nuuuuuuu!ja, matte dags över 10. I know i know. Men FRIEND gick kindda nyss såå. Nu måste VI/JAG dra!!!
peace

Now he wanna KISS ME?!









collage NEW and sneak's

guuush, Jag är soooo sooo obsessed with this song!!!!!!
Men men men .... ja, juste! Har fått två STORA kaniner!!!!! Fattar inte de... Har ALLTID velat ha ett husdjur. Och så nu heeeelt plötsligt har jag 2222222! höhöhö. cute cute är dom. Tror faktiskt att det är ett par? Hoppas de ïnte får ungar... Kanske lämnar tillbaka dom, jag veet acually noot hur vi kommer att göra här hemme? will see if were going too keep them.=)
I alla faaaall. skola idag, baajs skiit dag, som vanligt. slutar faan kl 4.10!!! Helt dööd blir man när man kommer hem... Man vill bara ta och nanna då ju! Men fick äntligen tillbaka mitt HK prov. Där fick jag VG+. happy happy. ! Om jag vill få lika högt på mitt fransk prov så måste jag först. Stänga av lapen, och börja plugga och skiiit. sååå i will förmodligen write tomorrow????????+
Peace

RSS 2.0