you are going to see, that you aint nothing like me!


Tee that says Michael forever love kavajhm and converse 
Heeeeeey! Har haft fullt upp de senaste dagarna med som sagt, sjuuuuuuuuuukt mycket läxor. Har inga flera så jag kommer troligen att hinna blogga så mycket som möjligt under de studiedagar jag har nu de sista dagarna i veckan. sooooo that means noo shcool tomorrow or the day after tomorrow!
På tal om MJ så måste ni peeps go och checka hans film som snart har premiär!! Själv ska jag lätt gå och se filmen. Men idag efter skolan möte man upp syrran och hennnes vän i stan, eller om jag ska vara exakt. Centralen. Gick runt lita i stan och lyckades gå hem med ett par nya skor ifrån sns och tröjor ifrån hm. Ni kommer att få se på skorna soooooooooooon. Ska ta och titta på The hills säsong 6 på mtv. com. Soooo. se y'all later dudes!
Peace


i keep doing my own thing!
tee ? kofta adidas skor hm klocka ur&penn

!!! Har inte alls haft tid med något bloggande denna månad! Men just idag, har jag! Ja, eftersom jag inte har någon läxor som måste göras! Juste , har ju fått mina efterlängtade WESC! sjukt bra ljud och fett snygga är dom. Love them. Hade skolfoto nu i måndags, inte alls många som kom den dagen...  faaan då!
Men jag var i alla fall där och var klädd som en nörd, med nörd glasögon och en tee in stoppad i byxorna! sjuukt kul var det.
Ska sticka och fortsätta att titta på idol nu. Få se om jag hinner skriva imorgon, otherwise i will see y'all !
Peace

22/9!

 


långarmad Hm skor reebok Wesc and klocka ur&penn
Heey! Har mycket plugg lugg, så ! Här har ni dagens outfit
Peace


I GOT COLORS
bilderna ifrån: Junk
skiiiiiit snygga klockor or what!? Looooooove the colors!! man Måste bara döööö för dom alltså
Peace

01:11... Friday after dark


Tub klänning gina Cardigan donno pink shoes puma and homemade neckles

Heeeeeeeeey DUDES! Har varit down town med friend idag. Köpte ett par shock rosa tights och denna dööödligt snygga mössa. That you can see on the first pic! My favorit coulor too, PURPLE! LOVE it.
Har ingeen tid alls for someting this weekend. Have to studddy my ass offff! Fast på sönddag, dans. =) Vi ska ändra till dansen till lita Beyonce style, sjuuukt kul kommer det att bli. Ska titta på någon reality show på MTV.com nu innan man somnar!
Peace

Baby its not the time, no you just cant tie me down

väst MQ cardigan tee byxor bag HM pink puma shoes and bracelets

Heeey! Sitter i rummet och lyssnar på NEW BOYZ som är så fuckin' assss dope!! Deras still, DOPE! Everything.
Mår inte alls så bra, förkyld som faaaaan och migrännen, jaap den bara gillar att komma!! but måste ju bli frisk innan friluftsdagen... Om jag nu kommer att gå den dagen.=)
BUUUT...  har faktiskt funderat på att fixa min header till något annat... Maybe a picture of me? will se. Ska ta och äta sumsum och titta på idol som börjar snart! See y'all
Peace

090909

Today, 090909! A lucky as day dudes!
Förra året när det var : 080808 så var jag i Ghana med mamma och syrran, sjuukt kul var det by the way. 080808 var såå very memorable!!
Like you all might see så har min siis sluttat "blogga" på denna bloggen. Saaaaaad ssaaad. Now it's just mememe! Hon bloggar mer på sin egen blogg, som hon hade innan vi startade denna tillsammans. www.Rafia.blogg.se. Så nu kommer jag själv att fortsätta blogga här... By myself. Ska ta och titta i min lovley twilight bok, "om jag kunde drömma" nu. Baajbaaj dudes
Peace

Almost there , don't give up now!


magtröja Monki Leggins Gina and my Nike air

heeeey dudes! Har inte så mycket att säga än att ; i have to go and suddy!...
Orkar faaaan inte. Har världens huvudvärk just nu också. Killlll me! Gossip Girl tomorrow!, har längtat som in i! Älskar det programet. Brukar faktiskt titta på repris avsnitt efter skolan, på kanal 5=) and idol idag , justee! Hopaps de visar MALMÖ TOWN.
Peace

Finally HERE!

Heeydudes!
Kom hem någon timme sen ifrån en vän som firade sin födelsedag idag, som fyllde år i går! Skiiit kul var det. CONGRATS STEFF!
Men just nu sitter jag hemma och ska käka korv med börd innan man sticker vidare till träningen med Big Macin'! see yaa'll later
Peace

My LOVE!Har suttit vid tven halva dagen tittande på mtv cribs weekend break. Sjukt fina cribs, så klart! Och säsongspremiär på: i want to work for diddy! Sjukt alltså.
Skulle aldrig in in my intier life vilja vara en assistent. Inte ens för Kanye west som jag adore skulle jag göra det! Gå runt och slava för de! never ever. Måste bara säga detta one more time! Im addicted to run this town!
Peace


You're are my superheroHey dudes! have to say. ÄNTLIGEN FREDAG! Kan inte fatta, att jag har stått utt med denna vecka, med alla dessa läxor! Men skönt att man ska börja dansa igen! Har längtat som faaaan. Gick en runda i stan med vännerna idag. Köpte ett par Paljett tights i Bik Bok! Love them!

But, ska gå och sätta mig i soffan och käka lita candy and stuff och titta på en film, think it will be blood diamond or precious på laptopen?! see yaa.
Peace


Almost there, don't give up now


Jay-z ft Kanye West and Rihanna - Run this town
Im addicted to this song!
Peace

I know i'm dope, so bite me!


Tee Hm herr Kostymbyxor gina watch Ur&penn and converse

Do a handstand! HEY. Har soo mutch to doo nu när man går i 9an så är allting bara så så stressigt! Har redan fått projekt som måste göras och redovisas! So maybe i won't write all the time, who knows? But i will try to! Har sutitt i skolan och lyssnat på Asher Roth, Run DMC and other 80's songs the weeek long. Man måste bara love the 80's!

Ska bounca och sätta mig ned och klä mina snygga engelsk böcker, otherwise i'll be dead tomorrow!
Peace

Get your money up!


Tee hoodie bag Hm leggins Gina lila converse

Har redan blivit proppad med läxor, många arbeten! Önskade bara ATT jag hade sovmorgon så att jag kunde sova längre !Beställde ett par Wesc idag, så i'm a happay motherfucker och har bestämmt mig för att köpa ett par Boots i monki med nitar på. Hoothoott till hösten!
Säsongsfinal idag på So you think you can dance. Love it! Men ska fortsätta watcha! innan de say vem som vinner!
Peace


RSS 2.0