Why do i keep loving you?


gorgeous!
alltså nää! amber, älskar henne to death! stilen, allt. utseendet har hon. Alltså, kanye måste snart fria! guush. Älskar dom tillsammans, beautiful couple!
hmmmm Här sitter man slappande i sängen med datorn. Tittar på olika bloggar! coola är dom också. Och ska snart eller strax titta på något mtv.com program=) Har varit hemma hela dagen. sjuuk skönt måste jag säga. hihihiih. Baaajs. Men som sagt MJ filmen var sjjuuuuk. haha MJ FOREVER! Imorgon gäller det att njuta att de två, två sista dagarna på detta lovet. eller om man nu ska kalla detta ett lov som bara är på en vecka?! siiiiiiiick. Borde  det inte vara på två veckor?! Vad tycker ni! Ja jag vill i alla fall det, Än en vecka. ha! sååå vi hörs tomorow maybe, få se. Och juste då är det ju HALLOWEEN!
Peace

oooh baby, baby. PUSH IT!










väst MQ leggins gina väska adidas sneakers rebook halsduk sis and wesc

Heeeey
huur är det? Med mig är det såååååååå bra! Har nämligen tittat på MJ'S film, äntligen. This is it! Denna filmen är verkligen real. sjuuuukt bra är den. Man får se hur MJ är som människa. Jätte bra film. 10000000000 poäng för den! Ska spara biljetten till livet tar sluuuuuuuuuuuuut, haha.  Har inte så mycket att berätta förutom detta som jag är sååå happy över. hihiihih. Imorgon ska man vara hemma och plugga ihjäl siiig till matte provet man har efter lovet. And läsa ut twilight. Just nuu är det fredag har suttit och försökt skriva något sedan klockan var 12=O! haha. Ska titta på film nu med sis. I love you, beth någonting. hahah!
Peace

It repeat it self











Heeeeeeeeeeeeeeeey
Har inte skrivit mycket på sistånde. sov hos Bintti igår sjuuukt kul var det. Vi gick ut med boysen funfun. Fast inte när polisen kom och tullade oss eller vad man nu ännu än säger! bleeeeeev sååå rääääädd. Har aldrig varit så scared förut. Men det var lugnt, de var snälla så! gick ut med boysen today med kulkul as usual! Nu är man hemma sitter i rummet och ska snart sova vakna tidigt imorgon och sppriiiinga till stan för att köpa biljetter till This is it! Yeeeeessuuur. ha det chiiilll pilll. och hoppas att catcha bilder på min outfit imorgon! höhö. som ni kan se så har jag inte det lockiga håret mer! Mitt vanliga korta hår med lugg har jag nu, luuv it like that! De tre bilderna längst ner är ifrån festen i lördags hos Julieet. Älskar örhängena. They say: ON and OFF=)
Peace

The price of these nike's you can't by these!








Aren't these sneakers dooooooooope?! Muuuguush. MEEE WANT THEM purple adidas baddly. the others toooooo....! giv them to me!

Ask lil wayne who dha 5 star bitch is!


yo Gotti ft Gucci Mane Trina Nicki Minaj- 5 star bitch remix

i HATE it so much right now

Heeeeeeey bloggen!
som ni kan seeeee så har jag inte uppdaterat på... ja, hundra år eller så? Det är för att interneten hemma har varit trög och inte fungerat på en heeeeeeeeeeeeeel vecka! Men nu så äntligen kan man börja blogga igen. Och eftersom jag har höstlov hela nästa vecka kommer jag att blogga ännu moooorree. Det ända som är dåligt just nu är att..... JAG inte kommner dansa med Big Macin' mer!! hate it. Ja det är för att vi dansar på arena 305. Och där måste måste man vara 15 för att ens kunna gå in där. Men så är jag och min vän vane inte det utan, 14 och fyller år nästa år! Och de låter oss inte vara kvar, inte ens för att vi är medlem i gruppen! Så vi får tydligen vänta tills nästa år säger dom.... HATE IT.  så
Men ska njuta av lovet ändå. Vara med vänner , titta på bio! Hoppas i alla fall det blir. This is it! will seeee
haa det dudes!
Peace

Draft: Okt. 18, 2009



Adore dom på bilden
Heeey alla! Har precis vaknat över att min lillebror kom skrikande in i mitt rum! Men just nu sitter jag och käkar fukost och är inne på laptopen. Där jag skriver detta inlägg till. you gays', samt tittar på mtv. Som nog är den bästa kanalen vi har här hemma höhöö. Taking the stage är det dom visar. ett riktigt bra pogram som jag har sett tidigare faktiskt. Så det är mest repris för min del. träning idag med Big Macin', Yeeeeeah. Men innan dess blir det entré med mami.
Peace

Oooh baby you want me?


Måste bara säga att denna outift veeerkligen är dope! sjukt snygg färg på väskan! och skorna jaa, vad kan jag säga. Alla vet att jag är besatt av SNEAKERS
Lyssna på dessa gryyyymma artister! NERD. som min syrra faktiskt har sätt! Hon fick chansen att gå upp på scenen och dansa med andra tjejer under deras konsert och KRAMA KRAMA pharell. Ja, jag är som sagt jealous!

N.E.R.D- lapdance

Nothing else to say


 




kavaj hm Jeans bikbok adidas and convas
Inte längesen jag kan hem ifrån skolan. Jag har bara suttit och ätit ihjälll mig, medans jag tittade på top model. Där faktiskt Jay manuel i från amerikas är domare!
Nuu, ska jag ta och plugaaaaaaaaaaaa!!!! sjuuukt bull bull bull. Men men...
ska dra nuuu och sååå ja.
Peace

Today is the day to change

Heeeeeeeeeeeey dudes!
som ni kanske har märkt och kan se, så har jag ändrat header=) Tycker ändå att den blev cool? or...
Men ska draaaaaa och plugga lite nu innan jag ska gå och lägga moi!
ciao
Peace

i can't speak for everybody...right?

BARA TVUNGEN!
MY LOVE'S NYA LÅT...?
i'm in looooooooooove, sjuuuukt braa låt alltså!
noooo video. BAAAD

Kanye West- doin girls wrong

Peace

Draft: Okt. 13, 2009






tee loppis, hahah nämen vet ej hängslen hm jeans BikBok and AIR max

imma tell you.
hahhha, ser ni de bökerna på den hyllan? jwaaap. de skulle inte vara med de nää!
HEEEY. TIISDAG!! Innebär att det är ugly betty and desperate housewifes on tvvv today
skiiiiiiiiiiiiiiit så seg internet är hemma hos mig! Har fått starta om datorn 2 gånger nu! Har kämpat med att skriva ett liiiiiitet inlägg i en timma nu!!!
tema dagar i skolan idag och igår. Inte så kul faktiskt... Mycket work work. Men det lösooor saajj?
höhöhöh. MEN Måste fortfanrande PLUGGA! fransk prov nu på fredag. kiiiiiilll mee?
ska resa mig upp ifrån golvet, och sätta mig framför ett bord och boooorjaa!
sjuuuukt grym låt!

MesCudi
Peace

I got a good good felling!

Sitter och tittar på idol som en väldigt stoooooor nörd! Är så inne i idol detta året.! sjuuuukt grymma artister är det också. Självklart är mina favoriter: Nicklas, ööver cooool, Reza hennes röst är bara såå auusuumm! Mariette, som är såååå underbar och hennes sätt att sjunga! och Tove som är såååå bra. Och är bara 16! Ska fortsätta glooo på IDOL nu som börjar strax efter nyheterna. Eller vad det nu ännu än var för paus de hade?!
Peace

I'm in love with YOU






hoodie långarmad Hm and convas
Heeeeeeeeeeey dudes!
såååååå himla skönt. Det är ju fredag idag! Den tiden man kan slappa, hänga med vännerna! Häärligt
Ska ta och åka till stan imrgon och handla present till två underbara vänner som ska ha fest nästa vecka. Fredag och lördag! Båda har fyllt år, eller ena ska fylla år nu nästa vecka! FUUUUUUUUNFUUUN och efter festen på lördag ska man dra vidare till en annan fest senare på kvällen! höhöhö. 3 party's next weeek for meee. Kul kommer det att bli.
Nu är jag hemma efter skolan och har inte så mycket att göra. Utan ska bara slappa framför tven, och titta vad det finns för några gooodie pogram där! såååååå hade bäst! skriver senare idag=)
Peace

I need to know if your feeling me!






My lovely new shirt tights Hm and convas
Heey Y'ALL! Har inte mycket att säga, än att jag har såååå jäkla mycket läxa att göra!! Tar en liten paus innan jag börjar såå tänkte att jag kunde stoppa in outifit of the day!
ska dra nu och käka lita och sedan börja med pluggandet...
Peace

Draft: Okt. 1, 2009



RUN-D.M.C it's tricky
MÅSTE BARA SÄGA ATT ... SVERIGES väder är baaaaaajs. Idag är det ingen sådär bra dag... Fortsätta på läxan man har och som ska redovisas, nästa vecka. Håller på med min plansch som inte ens är klar!! But i am working on it. soooo, gick en runda med mami i entre. Kulkul. Hemåt drog men sedan efter några timmar eftersom de började össregna, hagla gjorde det också och blåste som in i! Men nuu så är man hemma, sittande och tittade på idol och ett program efter som handlade om killar som friviligt provar på att bo i ett fängelse! sjukt men bra var de! Och imorgon kommer USA:s PRESIDENT TILL DANMARK! coooooooooooolt. Ska lätt checka honom. haha, säger vi...
Peace

Yall seen my story my glory




                                                               adidas cause hi gruen
Här har ni mitt inköp!!
  

Dreezy ft Yeezy, Weezy and slim shady


RSS 2.0